PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Ser un friki d’‘Star Wars’ també té premi

Andorra Telecom patrocina una trobada de fans la nit de l’estrena de l’episodi 7, i els millors disfressats tindran entrada gratis

Per E.J.M.

Darth Vader
Darth Vader | El Periòdic
Els fans d’Star Wars frisen perquè arribi el dia 18: és la data de l’estrena mundial del setè episodi de la saga, el que reprèn la història trenta anys després d’El retorn del Jedi, (Richard Marquand, 1983). El despertar de la força, de J. J. Abrams, situa la trama en una Nova República inestable, amenaçada pel guerrer Kylo Ren amb la Primera Ordre, una força lleial a Darth Vader. Els herois Leia (Carrie Fisher), Han Solo (Harrison Ford), Chewbacca, R2-D2 i C-3PO continuen lluitant a la resistència, als quals se’ls uniran nous personatges, i sortiran a la recerca del mestre Jedi Luke Skywalker (Mark Hamill). 
 
Andorra Telecom se suma a la festa i regala 250 entrades dobles a la clientela de Som Televisió que té contractat el servei de Movistar Plus. La companyia ha reservat quatre de les cinc sales dels cinemes Illa Carlamenay en què es projectarà la pel·lícula el dia 18, a les 00.05 hores (és a dir, la nit de dijous a divendres). L’altra sala és per al cinema, que ven les entrades via web o a taquilla. El sorteig de les localitats tindrà lloc el dia 14 i s’entregaran el dia 17, abans de l’estrena. 
 
El plat fort, però, és la trobada de fans organitzada per l’Associació de Frikis d’Andorra. A partir de les deu  de la nit, es muntarà un espai Star Wars a Vivand, davant d’Illa Carlemany, on es reuniran tots els seguidors de la saga. Els autodenominats frikis ja han confirmat que aniran disfressats de personatges dels films, i tothom es podrà fer fotos amb ells. A més, simularan combats amb espases làser, i els que s’acostin a la fan zone amb la millor caracterització, poden guanyar una entrada gratuïta per assistir a l’estrena del film.
 
La zona per als seguidors d’Star Wars s’habilita a Vivand gràcies a la col·laboració del Comú d’Escaldes-Engordany. A més, Persefone ha enregistrat un medley amb la banda sonora de la saga que sonarà com a música d’ambient.
 
La clientela de Som TV també ha pogut gaudir, durant les últimes dues setmanes, de la projecció dels sis primers episodis de la saga i Andorra Telecom ha repartit per totes les llars una revista especial dedicada a l’estrena de l’episodi setè, El despertar de la força.
Que la Força us acompanyi. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT