PUBLICITAT

Andorra la Vella

L'Estudiantes, un rival amb urgències

Peñarroya alerta de les dificultats de visitar la pista d’un equip tocat i neguitós per aixecar el vol

Per Iván Moure

Joan Peñarroya, observador, en el partit de la setmana passada contra el GBC al Poliesportiu.
Joan Peñarroya, observador, en el partit de la setmana passada contra el GBC al Poliesportiu. | BCA / A. MARTÍN
Demà toca la visita alBarclayCard Center (13.00 hores, Canal +) i Peñarroya és ben conscient de que tindrà davant un Movistar Estudiantes amb urgències per tot arreu. Penúltim, amb només un triomf en nou partits i sense vèncer a casa.
 
Per això el tècnic del BC MoraBanc Andorra va alertar ahir en roda de premsa de les dificultats d’aquest desplaçament, a la pista d’un equip que està neguitós per aixecar el vol. Una situació que contrasta amb la dels tricolors, ben còmode en la part mitja de taula, a un triomf del vuitè i amb una ratxa de tres partits guanyats dels últims quatre. «En aquesta lliga, quan guanyes o perds tens el temps just per estar trist o content. Ara ens toca un rival necessitat, millor equip del que diu la classificació i en un pavelló que fa goig, amb la grada empenyent contínuament... Serà un partit força difícil».
 
El MoraBanc no vol ser la medicina de l’equip que entrena Diego Ocampo. Ha obert un forat de tres partits amb la zona vermella que marca el seu rival però això, avisa Peñarroya, no ha de ser una excusa per caure en relaxaments: «Vull que tinguem clar que tenim la mateixa gana de guanyar que ells. Si tenim la pressió a favor o en contra? Es tracta de fer-ho bé i ja està. En un partit sempre hi ha moments bons i menys bons i nosaltres hem de saber llegir el partit, perquè ells tenen jugadors de qualitat si ens arriben els dubtes. Hem de provocar els seus nervis amb el nostre joc».
 
El tècnic egarenc creu que el fet de que les places de la Copa, que no estan tan lluny, no és cap al·licient. Ho veu encara més simple: «Ja és un gran estímul aconseguir la cinquena victòria, no aniré més enllà.
 
IMPOSSIBLE ENTRENAR ALLÀ / El MoraBanc realitzarà l’’ultim entrenament previ al partit al Poliesportiu avui, abans de marxar a Madrid, perquè al BarclayCard Center no disposa d’hores lliures. Amb tot, Peñarroya resta importància a aquest detall: «No m’emprenya. Això passa sovint, peruqè comparteix pista amb el Madrid. És així i no hi ha problema, entrenem a casa nostra».
 
Tota la plantilla està a disposició del tècnic, inclós un Thomas Schreiner que té unes petites molèsties musculars en una cama que segons Peñarroya «no han d’impedir que pugui jugar».
 
Del rival, veu tres amenaces clares: «Brizuela i Juacho Hernangómez, cridats a ser grans jugadors en el futur del panorama nacional i Mitchell, que l’any passat va fer una mitjana de més de 20 punts per partit». Una altra amenaça podria ser l’arbitratge, però Peñarroya no ho veu així: «Després de la pressió que s’ha fet aquesta setmana des de Madrid [amb carta a l’ACB per la derrota contra el Saragossa], estic convençut que estaran impecables». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT