PUBLICITAT

Andorra la Vella

L’Ambaixada d’Espanya ret homenatge als agents morts

Montobbio condemna l’atemptat en què els policies perdien la vida

Per El Periòdic

Autoritats i treballadors de l’ambaixada homenatgen els policies, ahir.
Autoritats i treballadors de l’ambaixada homenatgen els policies, ahir. | ANA/ m.b.
L’Ambaixada d’Espanya al Principat va sumar-se el migdia d’ahir als actes de condol que aquesta mateixa delegació arreu va aplegar per homenatjar Isidro Gabino i Jorge Garcia, els dos agents que el darrer divendres morien en ser víctimes d’un atemptat a la institució homòloga emplaçada a l’Afganistan.
 
El passat dia 12, els policies espanyols Isidro Gabino i Jorge Garcia van morir en un atac suïcida perpetrat pels talibans a l’Ambaixada espanyola a Kabul (Afganistan). Per aquest motiu, totes les ambaixades espanyoles al món van guardar ahir un minut de silenci com a signe de condol, segons informa l’ANA. A Andorra, l’ambaixador, Manuel Montobbio, juntament amb els síndics generals, Vicenç Mateu i Mònica Bonell, el ministre d’Afers Exteriors, Gilbert Saboya, l’ambaixadora francesa, Ginette de Matha, diversos consellers, i treballadors de l’ambaixada, van aplegar-se a la porta de l’edifici per reconèixer el servei prestat pels membres del Cos Nacional. 
 
Condemna del terrorisme/ Montobbio va assegurar que «volem mostrar el nostre rebuig al terrorisme, la solidaritat amb la feina que fa la Comunitat Internacional a Afganistan, i la tasca que es du a terme a totes les ambaixades d’Espanya al món». L’ambaixador va recordar que el Govern espanyol va anunciar que revisarà la situació de seguretat de les ambaixades en els països en situació de conflicte.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT