PUBLICITAT

sant julia de loria

L’UdA obre la matrícula a cursos virtuals i d’extensió

El període de matriculació d’aquests i altres estudis ja són oberts

Per El Periòdic

Porta d’accés a la Universitat d’Andorra per la plaça de la Gemandat.
Porta d’accés a la Universitat d’Andorra per la plaça de la Gemandat. | alex lara
La Universitat d’Andorra (UdA) oferirà el proper 2016 quatre cursos d’actualització virtuals amb continguts específics d’Andorra als que els interessats ja es poden matricular, així com a altres estudis de caràcter virtual i d’expansió universitària.
 
Fins el proper 31 de gener resta obert el període de preinscripció per als bàtxelors i màsters en modalitat virtual. D’altra banda, els qui vulguin inscriure’s als cursos d’actualització virtuals podran fer-ho fins el proper 15 de febrer. En concret, s’impartiran quatre cursos diferents, tots relacionats amb el Principat: Constitució i altres fonts del dret d’Andorra, Didàctica de la llengua catalana, Dret públic d’Andorra i Patrimoni cultural d’Andorra.
 
Pel que fa a les formacions presencials d’extensió universitària, està obert la matriculació als nous cursos d’actualització en Administració pública i en Planificació fiscal internacional. Finalment, també es poden fer les inscripcions a la prova d’accés a la Universitat per a més grans de 25.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT