PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Allargar el bon moment

L’FC Andorra té l’opció de sumar la quarta victòria seguida i ampliar distàncies amb els equips de la part baixa de la taula

Per JOAN JOSEP BLASCO

Riera defensa la pilota en el matx contra el Sants.
Riera defensa la pilota en el matx contra el Sants. | J.J.B.
Darrer partit de l’any per a l’FC Andorra. El conjunt de Justo Ruiz rep demà al CE Farners, un rival de la part baixa al que té la possibilitat de deixar greument tocat. Per contra, els tricolors tenen per davant l’opció de continuar en la línia ascendent de l’últim mes i sumar la quarta victòria consecutiva, que permetria acabar el 2015 en una zona còmode de la classifiació.
 
A la ratxa que arrossega li vol donar continuïtat. «Volem tancar l’any amb una victòria i consolidar una posició de tranquil·litat a la classificació», exposa Ruiz, que després de tres victòries seguides veu al vestidor un «ambient d’eufòria continguda», però amb els peus ben a terra perquè només pensen en el Farners i «oblidar-nos de partits anteriors». Perquè davant tindran un rival que es juga la vida per no quedar massa despenjat a aquestes alçades de la temporada. És tercer per la cua i arriba sumant només un punt en les últimes quatre jornades. És un equip que «el més complicat és que es troben en una situació delicada», amb una plantilla on «no té un jugador que destaqui sobre la resta, però treballa en conjunt». Vindran a totes i  «estic convençut que ens plantejaran un partit amb molta intensitat, lluitaran totes les pilotes i no en donaran cap per perduda».
 
L’entrenador espera que el seu equip vagi guanyant en solidesa, perquè «només en dos o tres partits s’ha vist un equip sencer els noranta minuts». Per les característiques dels seus jugadors, sobretot en que ocupen facetes ofensives, fa que «a l’equip li costi replegar-se», pel que treballen per «millorar en les transicions». Com tots els partits, un dels grans objectius és acabar amb la porteria a zero. «Donem massa facilitats. El positiu del cas és la capacitat de reacció que tenim», pel que es tracta de «ser més sòlids defensivament». Victor Hugo és baixa contra el Farners per sanció i Leo per lesió. Robert dubte per un cop al quàdriceps.
 
Opció de fitxar / Tot i el bon moment de l’equip, Ruiz sempre pensa en ampliar la plantilla per tenir més alternatives i afrontar amb les màximes garanties el que resta de temporada: «Hem de valorar la possibilitat de reforçar l’equip. Sempre hem dit que les portes estan obertes». L’ideal per l’entrenador seria fitxar un jugador per banda dreta i un davanter.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT