PUBLICITAT

Escales-Engordany

Marín marca com a prioritat la gestió de l’aigua potable

Vendrell i Magallón asseguren que faran «oposició constructiva»

Per LÍDIA RAVENTÓS

La cònsol major, Trini Marín, jurant el càrrec ahir.
La cònsol major, Trini Marín, jurant el càrrec ahir. | ANA / B.N.
Trini Marín i Marc Calvet van tornar a jurar ahir com cònsol major i cònsol menor de la parròquia escaldenca en una sala repleta d’amics i familiars. Demòcrates per Andorra (DA) arranca un nou mandat amb una majoria de deu consellers. A l’oposició repeteix Cèlia Vendrell del Partit Socialdemòcrata (PS) i s’estrena Marc Magallón com a conseller del partit Liberal d’Andorra (Ld’A).
 
La reelegida cònsol major va assegurar que «continuarem treballant com ho hem fet aquests darrers quatre anys» i va apuntar com a una de les prioritats del proper mandat la gestió de l’aigua potable. En aquest sentit, va recordar que en l’últim consell de comú «ja es va informar del que s’està fent, amb l’ampliació de capital per part de Capesa que permetrà construir un tercer dipòsit i que les obres actuals del segon dipòsit vagin més de pressa».
 
Per la seva banda, Vendrell va comunicar que «seguirem fent propostes i manifestant-nos en tot allò en què no estiguem d’acord». En aquests sentit va anunciar que «tot el que és referent a l’aigua potable serà un tema que evidentment vigilarem». «A l’últim consell de comú ja ens vam pronunciar perquè ens van anunciar com si no fos res que el consell d’administració de Capesa havia proposat ampliar el capital». 
 
La consellera del PS també va admetre que «és evident que els resultats a les urnes no van ser els esperats ja que prevèiem entrar com a mínim amb dos consellers al comú». Malgrat això, va assegurar que «continuarem fent una oposició constructiva com fins ara». 
 
D’altra banda, Magallón es va mostrar «molt content i il·lusionat per poder servir a la parròquia fent la millor oposició possible». Així va afegir que el seu objectiu és «engrescar a tots aquells projectes que la majoria porti i siguin correctes i els que no em semblin tan correctes dir-ho de la millor manera per mirar que em facin cas en algunes de les coses». Amb la mirada posada a l’1 de gener, el conseller de Ld’A va declarar que «intentaré, sempre que m’ho permeti el règim laboral, assistir a totes les comissions possibles». Pel que fa a les prioritats de la parròquia, Magallón va exposar que no creu que s’hagi de fer especial seguiment de cap tema, ja que «de ben segur que coses que avui en dia estan a l’actualitat potser d’aquí uns mesos ja no ho estan». I va afegir que «caldrà seguint l’ordre d’importància en cada moment». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT