PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

Ariana Gámez Jerez, primer nadó del 2016 a la Seu

Amb poques hores de diferència han nascut tres nenes més al centre

Per EL PERIÒDIC

Primer nadó del 2016.
Primer nadó del 2016. | AJUNTAMENT LA SEU D'URGELL
El primer nadó del 2016 a la Seu d’Urgell ha nascut aquest dilluns a les 12.45 hores. El nom de la petita és Ariana Gámez Jerez, que va venir al món amb un pes de 2,600 kg i una alçada de 46 cm. El part va ser natural i sense anestèsia.
 
Per la seva part, l’alcalde de la ciutat, Albert Batalla; la tinent d’alcalde d’Atenció a les Persones, Anna Vives, i la regidora de Salut, Montserrat Bonet, van visitar dimarts la família a l’hospital i van felicitar als pares de la nena, el Jesús Gámez i la Jèssica Jerez Jorquera, i al fill gran de la parella, l’Oriol. També hi van estar presents el director gerent del Sant Hospital, Ricard Matei, i el director assistencial del centre, Jordi Fàbrega. Des de l’Ajuntament urgellenc també es va lliurar un ram de flors a la mare i es va fer una foto de record. 
 
Els representants municipals també van visitar les famílies dels altres infants que han nascut durant aquest començament d’any. I és que es dóna la circumstància que, després de l’arribada de l’Ariana, hi va haver fins a tres naixements més al Sant Hospital de la ciutat en un període de tot just 11 hores, tots ells de nenes. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT