PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Scott Jordan ja té el seu genoll nou

L’operació ha anat com es preveia i l’han implantat un menisc que el mantindrà quatre mesos de baixa

Per Iván Moure

Scott Jordan –al centre– a l’hospital amb dos amics, ahir.
Scott Jordan –al centre– a l’hospital amb dos amics, ahir. | EL PERIÒDIC
Scott Jordan va ser ser intervingut amb èxit dimarts a la tarda nit a l’hospital de Barcelona pel doctor Joan Carles Monllau, especialista en operacions al genoll de l’Institut Català de Traumatologia i Medicina de l’Esport (Icatme). Això vol dir que ja té el seu genoll nou, perquè al corredor d’estil lliure de la Federació Andorrana d’Esquí li van implantar un menisc nou, ja que el que tenia, després de tantes lesions que ha patit a la seva carrera esportiva, el tenia al mínim i era difícilment operable per continuar al màxim nivell esportiu. 
 
El menisc triga en regenerar i el temps de baixa és d’uns quatre mesos, però amb la garantia de que tindrà una base més sòlida que anul·larà les opcions de recaure d’una lesió que al 2012 i que també el van obligar a passar pel quiròfan.
 
 «Les lesions no es poden controlar però m’han acompanyat durant la meva carrera, per això he preferit arreglar-ho bé que no arriscar-me a que en un futur em torni a fer mal. Ara ja tinc un genoll nou i no corro cap risc», va deixar clar.
 
Jordan va patir la lesió a principis de desembre, uns dies abans de l’estrena en competició que tenia datada per a aquesta campanya. No va poder fer-ho i pel temps de recuperació que té per endavant, queda clar que es perdrà tota la temporada. Assegura, però que «mentalment em trobo bé». Avui surt de l’hospital, haurà d’estar dues setmanes sense recolzar el peu i a partir de llavors, recuperació amb fisioterapèuta. «Tinc clar que fins a la pròxima temporada res, així que no tinc pressa, però tinc clar que continuaré a la FAE i espero que amb això desapareguin les lesions.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT