PUBLICITAT

Andorra la Vella

Rival de la màxima exigència per tornar al camí dels triomfs

L’FC Andorra rep al Tona, instal·lat en el col·lideratge i que arriba sumant quatre victòries seguides

Per Joan Josep Blasco

Sebas Gómez superaper velocitat un jugador del Farners en l’últim duel del 2015 als Camp d'Entrenaments de la FAF.
Sebas Gómez superaper velocitat un jugador del Farners en l’últim duel del 2015 als Camp d'Entrenaments de la FAF. | J. J. B.
El cap de setmana passat, en el primer partit de l’any, l’FC Andorra va veure trencada la seva ratxa de quatre victòries consecutives amb una derrota inesperada al camp del penúltim, el CE Abadessenc. Per tancar la primera volta es troba demà amb un rival del tot diferent, la UE Tona, un dels tres colíders del grup 1. Vèncer significaria un cop d’efecte per tornar al camí amb el que es va concloure el 2015.
 
El conjunt osonenc ocupa el lloc capdavanter juntament amb la UE Vilassar de Mar i el CF Mollet UE. Al Principat arriba en un bon moment, amb quatre triomfs seguits que l’han fet pujar fins a les posicions més altes. L’entrenador del conjunt andorrà, Justo Ruiz, no dubta en posar èmfasi que «ens ve el millor equip de la categoria», pel que posa sobre avís del que es trobaran al davant. Considera que és un equip poderós, «sobretot per la intensitat amb la que juguen. Ataquen amb moltíssima gent», que tenen un plantejament sobre el camp «amb les línies molt juntes i pressiona molt bé», amb «jugadors amb molt criteri». Afrontaran el partit amb «la intenció de posar-se líder i voldran continuar amb la ratxa».
 
«MANTENIR LA LÍNIA A CASA» / Però els tricolors també tenen la intenció de sumar els tres punts al final dels noranta minuts de joc. «Intentarem mantenir la línia dels últims partits a casa, que vam guanyar tots», durant el mes de desembre, superant a la Borda Mateu a UD Molletense, UE Sants i CE Farners. En la tornada a la competició després de les festes de Nadal van trobar-se amb una derrota contra pronòstic amb el penúltim, l’Abadassenc. Aquest capítol l’han deixat enrera. «El fet de perdre davant un equip de la part baixa va ser un cop. Tot i les ocasions no vam ser capaços de guanyar el partit», però com ha succeït anteriors vegades, «l’equip de seguida s’oblida del que va passar la setmana anterior». Les úniques baixes que es presenten per part local són les de Font i Leo per lesió. Pau és dubte ja que ahir tenia febre. Per part osonenca també hi ha un parell de baixes. Aquestes són per sanció. Mendoza i Margenet van ser expulsats en el darrer matx amb la UE Avià. Un partit que va ser calent i on el Tona va arribar a veure fins a onze targetes grogues.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT