PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

L’Alt Urgell facilita la inserció laboral i l’ocupació dels joves

El Consell Comarcal posa en marxa el programa ‘Retrob-AU’

Per EL PERIÒDIC

Presentació del programa Retrob-AU.
Presentació del programa Retrob-AU. | RÀDIOSEU
El Consell Comarcal de l’Alt Urgell ha endegat el programa Retrob-AU, adreçat a persones joves amb estudis universitaris i de cicles formatius de grau mitjà i superior amb la intenció d’afavorir el seu retorn a la comarca i la inserció laboral al territori, segons ha informat RàdioSeu. 
 
Per assolir aquest objectiu, es posarà al seu abast una formació transversal per millorar-ne l’ocupabilitat, alhora que se’ls donaran a conèixer les oportunitats de l’entorn. El programa ha estat impulsat pel Consell Comarcal i finançat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, s’emmarca en les iniciatives de noves o segones oportunitats que recomana la Unió Europea i s’adreça a persones joves inscrites en el Sistema de Garantia Juvenil. 
 
Els precedent d’aquest projecte al territori es troben en el programa Odisseu per al retorn i la inserció laboral de joves al medi rural i en el que portava per títol A l’Alt Urgell també pots començar, un programa pilot d’emprenedoria i d’ocupació jove rural, també liderat pel Consell Comarcal i l’ajuntament. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT