PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

La CUP qualifica de «bon acord» el pacte amb Junts pel Sí

Busqueta creu que a partir d’ara «s’obre una legislatura de 18 mesos on es trencarà amb velles polítiques, retallades i corrupció»

Per EL PERIÒDIC

Xerrada de Josep Manel Busqueta a la Seu.
Xerrada de Josep Manel Busqueta a la Seu. | RÀDIOSEU
L’exdiputat de la CUP, Josep Manel Busqueta, va qualificar ahir a la Seu d’Urgell durant una xerrada a l’Ateneu Alt Urgell de «bon acord» el pacte assolit entre la Candidatura d’Unitat Popular - Crida Constituent i Junts pel Sí al Parlament de Catalunya, segons ha informat RàdioSeu. Busqueta es va mostrar convençut que a partir d’ara «s’obre una legislatura de 18 mesos en què es treballarà per tirar endavant el procés, trencant amb velles polítiques, retallades i corrupció».
 
D’aquesta manera, la CUP es planteja el seu paper a la cambra catalana «com a peça important per al pas definitiu cap a la independència». Així mateix, Busqueta remarca que el seu grup parlamentari considera que es podrà fer realitat «el pla de xoc, el procés de ruptura i el procés constituent, encapçalat per una persona diferent a Artur Mas». Afirmant a més que «serem els garants que això sigui així».
 
Tanmateix, l’exdiputat va voler destacar a la capital urgellenca la importància del municipalisme i les experiències com les de la Seu d’Urgell i el Pirineu, «que es basen en la implicació de la gent de base, que respon a les problemàtiques més directes de la ciutadania».
 
Ateneu Alt Urgell / L’Ateneu Alt Urgell és una entitat popular que gestiona i dinamitza l’espai de l’Ateneu. Un espai que pretén impulsar la cultura popular pirinenca, «essent alhora un agent actiu i compromès que posi el seu gra de sorra transformadora, tot fomentant l’autoorganització, el debat i l’acció col·lectiva», segons destaca la mateixa entitat. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT