PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Els llums de la capital s’apaguen

El comú retira l’arbre de Nadal de la plaça de la Rotonda després de deu setmanes

Per EL PERIÒDIC

Un tècnic desmuntant l’arbre de la Rotonda, ahir
Un tècnic desmuntant l’arbre de la Rotonda, ahir | Tony Lara
L’encesa de l’arbre de la plaça de la Rotonda va donar el tret de sortida a les festes nadalenques a la capital el passat 27 de novembre. Ahir, gairebé deu setmanes després, procedien a desmuntar-lo i per tant, també a apagar-lo. 
Tot i que la tradició marca que la decoració de Nadal es pot deixar fins la Candelera –és a dir, fins abans d’ahir–, fa setmanes que alguns ciutadans mostren el seu rebuig a través de les xarxes socials sobre el fet que els llums nadalencs seguissin encesos després d’un mes de la finalització de les festes. Algunes d’aquestes reivindicacions destacaven que acabats tots els festius i en un moment de crisi econòmica no s’aprofitin oportunitats com aquestes per estalviar. 
Des del comú d’Andorra la Vella es va informar ahir que els darrers llums que es retiraran seran els que decoren l’avinguda de Meritxell, ja que consideren que són un reclam per al turisme. Entrat el mes de febrer però, la pregunta és si la decoració pròpia de l’època de Nadal segueix incentivant al públic que visita el Principat a comprar o, del contrari, més aviat fa pensar que ja és hora de deixar les festes enrere i buscar altres reclams.
Sigui com sigui, a partir d’ahir es va començar a treure l’enllumenat de Nadal i s’anirà traient de manera progressiva al llarg dels propers dies. Així, tenen previst que després d’aquest pont de Carnaval ja estiguin tots retirats.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT