PUBLICITAT

Barcelona

Detingut per estafar a taxistes d’indrets com la Seu i Tremp

L’acusat es feia passar pel responsable d’una entitat asseguradora

Per EL PERIÒDIC

Aeroport de Barcelona-el Prat.
Aeroport de Barcelona-el Prat. | RÀDIOSEU
Els Mossos d’Esquadra han detingut a Castelldefels a un home de 32 anys com a presumpte autor de 13 delictes d’estafa a taxistes de tot el territori català. Les víctimes eren de localitats lleidatanes com la Seu d’Urgell, Tremp, Lleida i Solsona, les gironines de Figueres i Palafrugell i les tarraconenses de El Vendrell, Tortosa, Amposta i Salou. 
 
L’acusat va enganyar als taxistes fent-se passar pel responsable d’una companyia asseguradora i els va robar més de 8.000 euros, segons ha informat l’agència EFE. Tanmateix, la policia catalana va detallar en un comunicat que la detenció es va produir el passat diumenge gràcies a la complicitat d’un taxista al que el detingut ja havia estafat 700 euros. 
 
Desenvolupament de l’estafa / L’acusat, de nacionalitat espanyola i domiciliat a Tarragona, va contactar telefònicament amb els taxistes per oferir-los part de la seva cartera de clients. En aquell moment, els encarregava que compressin amb els seus diners uns bitllets d’avió per a un client que hauria de portar a l’aeroport, i els assegurava que la companyia els retornaria els diners amb una comissió extra. 
 
A continuació, el mateix home –sempre per telèfon– simulava ser una altra persona (un treballador important d’una agència de viatges) i indicava als taxistes que ja havien reservat els bitllets i que els havien de pagar en efectiu i recollir a El Prat. Finalment, i després d’altres trucades, els taxistes havien d’entregar els diners en un sobre a l’estafador i aquest els hi donava uns bitllets d’avió falsos que s’havien de portar a un client que no existia. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT