PUBLICITAT

LA SEU D'URGELL

‘Cau al carrer’, organitzat per l’AEiG Urgellenc, avui a la plaça de les Monges

La nova proposta vol apropar a tothom una jornada sobre consum responsable

Per EL PERIÒDIC

Cartell del ‘Cau al carrer’
Cartell del ‘Cau al carrer’ | El Periòdic
L’Agrupament Escolta i Guia (AEiG) Urgellenc organitza avui, a partir de les 10 del matí i fins a la una del migdia, un ‘Cau al carrer’. Per un dia, l’entitat traslladarà la seva activitat habitual a la plaça de les Monges de la Seu, en una jornada oberta a tothom i a gent de totes les edats.
La proposta tindrà un eix temàtic central, Fer una ullada al nostre consum i així, al llarg del matí, es faran activitats lúdiques amb l’objectiu d’aconseguir, alhora, conscienciar sobre la necessitat d’un consum responsable i sostenible. Des de l’AEiG s’ha subratllat el fet que aquesta trobada no s’adreça només als infants i que també està pensada perquè en gaudeixin joves, adults i gent gran. Per als més menuts s’organitzarà dinàmiques i un taller de joguines amb material reciclat, amb ampolles de plàstic i taps –que s’hauran de portar de casa–. De cara als joves s’ha preparat també diverses activitats i un joc de sensibilització sobre el consum global. Per als adults s’ha previst diverses ponències d’experts. 
 
Portes obertes / D’altra banda, l’Escola Pau Claris de la Seu ofereix, també avui, una jornada de portes obertes abans no comenci el període de preinscripció de segon cicle d’educació infantil i primària. Les famílies que vulguin conèixer de prop les instal.lacions i el projecte educatiu del centre urgellenc ho podran fer de 10 a 13 hores. L’objectiu de la iniciativa és mostrar el funcionament, els serveis, el projecte curricular i el caràcter propi de l’escola.
Finalment, del 30 de març al 7 d’abril tindrà lloc el període de preinscripció per al curs escolar 2016-2017. Durant aquest termini caldrà presentar les sol·licituds d’admissió d’alumnes per poder cursar segon cicle d’educació infantil, primària i ESO als centres docents sufragats amb fons públics.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT