PUBLICITAT

ordino

Rossell presenta ‘All That Water’ a l’Auditori Nacional

Riba i Demi acompanyaran l’artista encampadà

Per El Periòdic

| agenda.ad
L’Auditori Nacional d’Andorra acollirà el proper dia 18 la presentació del darrer disc de Gil Rossell, All that water, que s’acompanyarà a l’escenari per Landry Riba –a càrrec del baix– i Demi a la guitarra.
 
Continua la Temporada 2016 de l’Auditori Nacional Ordinenc. La propera cita serà el proper divendres 18 de març. A partir de les 21 hores, Gil Rossell interpretarà les peces de què es composa la seva tercera i més recent recopilació, All that Water, una composició inspirada en la trajectòria de la pintora finlandesa Tuula Lappalainen. 
 
Amb la finalitat de reproduir les sensacions que li trameten l’artista nòrdica, Rossell empra en el seu darrer treball tant sintetitzadors com eines informàtiques que combina en el procés de creació. Ell és qui s’encarrega de tot el procés.
 
Composa les peces, enregistra totes les melodies i sons i després en fa el balanç i la masterització pertinents ell mateix, al seu estudi, creant un estil autènticament propi.
 
El músic encampadà no serà sol a l’escenari en aquesta ocasió, però. Un baix i una guitarra posaran melodia a la seva labor, i la tasca de fer-los sonar recaurà, respectivament, sobre Landry Riba i Jordi de Miguel, més conegut entre el públic com a Demi.
 
Realització d’un sorteig/ Els assistents a l’acte tindran la possibilitat d’adquirir dues entrades per a una altra cita musical. Els espectadors podran participar en el sorteig d’una entrada doble per a un concert al cafè teatre de la capital La Fada Ignorant, que aniran acompanyades dos consumicions.
El preu de l’entrada per a l’esdeveniment està estipulat en 8 euros, i pot adquirir-se tant a través del telèfon +376 750 100 , com desplaçant-se personalment a l’Oficina de Turisme d’Andorra la Vella o bé a la de la parròquia amfitriona, Ordino.
 
L’acte és la propera de les cites calendaritzades dins de la Temporada 2016 per a l’Auditori Nacional, que aquest mes també contempla la intervenció, una vegada més, de l’Orquestra de Cadaqués. L’encarregat d’organitzar aquest concert ha estat el Govern, tot comptant amb la col·laboració de diversos comuns i entitats del país. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT