PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Darín i Sbaraglia debatran divendres al Teatre Comunal

El rodatge a Andorra de ‘Nieve negra’, motiu de la conferència

Per EL PERIÒDIC

Leonardo Sbaraglia i Ricardo Darín, al Festival de San Sebastian
Leonardo Sbaraglia i Ricardo Darín, al Festival de San Sebastian | El Periòdic
Els populars actors, Ricardo Darín i Leonardo Sbaraglia, seran els principals reclams d’una conferència programada pel comú d’Andorra la Vella i que girarà al voltant, evidentment, del setè art i de quines aportacions fa a la fusió de les cultures. Sota el títol Com les produccions cinematogràfiques internacionals contribueixen a una profitosa fusió de cultures, Darín i Sbaraglia, secundats per l’actriu catalana, Laia Costa, participaran aquest divendres a les 13 hores del migdia en aquest col·loqui al Teatre Comunal de la capital. 
A banda dels tres actors, la xerrada comptarà amb l’aportació de productors com Pablo Bossi (Gloria Mundi), Manuel Monzón (A Contracorriente Films), Álex Ezcurdia (Bowfinger) i Edu Ruano (Independent Club) i la moderació de les ponències portarà la signatura del conegut crític cinematogràfic, Jaume Figueras.
La conferència-col·loqui s’organitza, coincidint amb la Capitalitat Iberoamericana de la Cultura, amb motiu del rodatge a Andorra de Nieve Negra, una pel·lícula del director Martín Hodara, reconegut per ser l’artífex de la pel·lícula La señal i que ja va treballar amb Ricardo Darín a la celebrada i recordada Nueve reinas. A banda de la presència de Darín, el film, rodatge del qual ha portat a Andorra la productora Independent Club, també compta amb Leonardo Sbaraglia, Laia Costa i Federico Luppi. 
El rodatge al Principat es va iniciar fa ja alguns dies i és una coproducció en la qual participen, a més del productor Pablo Bossi de Gloriamundi Producciones amb seu a Madrid, l’argentí Cabe Bossi de Pampa Films o el reconegut productor i director espanyol Santiago Segura.
PUBLICITAT
PUBLICITAT