PUBLICITAT

Montferrer

El rodatge de la pel·lícula ‘Nieve Negra’ es trasllada a Montferrer i Castellbó

Les gravacions del film d’Hodara s’allargaran durant una setmana més

Per EL PERIÒDIC

Rodatge a la serradora de Montferrer.
Rodatge a la serradora de Montferrer. | RÀDIOSEU
L’equip de Nieve negra, una coproducció hispanoargentina dirigida per Martín Hodara fa parada a l’Alt Urgell i altres localitzacions del Pirineu català. El film també passa per Andorra i traslladarà als seus membres a altres territoris per complementar les escenes d’exterior.
 
Les gravacions van començar el passat mes de març i actualment s’estan duent a terme al municipi de Montferrer i Castellbò, on es preveu allargar l’estada durant una setmana més, segons informa RàdioSeu.
 
Nieve negra està protagonitzada per Ricardo Darin, que interpreta un home que viu en un lloc aïllat des que va ser acusat de matar accidentalment el seu germà d’un tret durant una jornada de caça. El protagonista rebrà la inesperada visita del seu altre germà (Leonardo Sbaraglia) i de la seva jove (Laia Costa), amb la intenció de tractar una herència. Aquest fet farà revifar vells fantasmes del passat. El repartiment també compta amb l’actor Federico Luppi. El director d’art és el trempolí Josep Rosell.
 
Segons informa el Blog del Cine Español, la producció del film va a càrrec de l’actor, productor i director Santiago Segura, juntament amb Gloriamundi Producciones, A contracorriente Films, Bowfinger i l’empresa argentina Pampa Films.
 
El rodatge, que a l’Alt Urgell ha portat més de seixanta persones per poder dur a terme les diverses tasques que emmarcaran un film personal i entorn el qual s’han creat moltes expectatives, es traslladarà properament a l’Argentina. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT