PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La societat continuarà amb els esdeveniments que donen visibilitat

Mantindran l’aposta econòmica per a les diferents cites esportives

Per R.M.S.

Un biker, durant una Copa del Món disputada a la Massana.
Un biker, durant una Copa del Món disputada a la Massana. | Tony Lara
Que Vallnord acabi tenint dues cares directives, una per part d’EMAP i l’altra per Secnoa, no variarà la política de visibilitat de la societat, que considera clau seguir organitzant esdeveniments per tal de mantenir el seu posicionament a nivell internacional. 
 
Això afecta especialment a les cites esportives, una de les apostes més importants de Vallnord dels últims anys i que han permès traslladar la seva imatge molt més enllà de les fronteres andorranes, franceses o espanyoles, i arribar a mercats molt més llunyans com l’anglòfon o el de països de l’Est.
 
Josep Marticella, nou director general de Vallnord-Pal Arinsal, va confirmar ahir que en cap cas s’abandonaran projectes ja engegats i que tenen una despesa prevista. «Tenim la Copa Catalana el set de maig, la Copa del Món de btt, l’Ultra Trail d’Andorra, la cursa del Comapedrosa i la continuïtat del Freeride World Tour, a més del Tour de França», va manifestar Marticella, que considera que  amb aquestes cites «augmenten l’ocupació i els ingressos».
 
En venda el passi anual Bike&Ski / Per segon any consecutiu, i des del pròxim 1 de maig, es posarà a la venda el passi anual bike&ski que permet l’accés a les instal·lacions de les dues estacions a l’estiu com a l’hivern. El 7 de maig s’obrirà el Bike Park. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT