PUBLICITAT

Visita de 17.000 vehicles de mitjana al dia

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Una retenció de vehicles. Foto: ORIOL LLAURADÓ

L'Agència de Mobilitat va confirmar ahir que a l'estiu entren més vehicles al Principat entre el dilluns i el divendres que durant els caps de setmana. La mitjana de vehicles un dia entre setmana és de 17.000, aproximadament, una xifra similar a la de dissabte passat.

El cap d'àrea de Mobilitat i Seguretat Viària, Jaume Castells, va asse- nyalar que el cap de setmana de la Mare de Déu d'agost (dies en els quals habitualment es fan molts desplaçaments) a Andorra no s'havia notat particularment més moviment. No obstant això, Castells va justificar l'entrada de més vehicles i el fet que hi hagi més flux circulatori per dos motius. D'una banda, que els visitants vénen de destinacions de proximitat com ara Catalunya, aprofiten per fer una escapada entre setmana i els dissabtes i diumenges per anar a una segona residència, o a la platja. De l'altra, Castells atribueix que el fet que hi hagi menys vehicles andorrans de la gent del país que marxa fora a passar el cap de setmana a la facilitat del flux circulatori.

DIMARTS DE RETENCIONS
El dia que més retencions s'han registrat des que ha començat l'estiu va ser dimarts passat. El cap d'àrea de Mobilitat va reconèixer que en hora punta, a la tarda, va ser complicat sortir del Principat per la frontera del riu Runer. I és que les retencions arribaven des de la frontera fins a la vila de Sant Julià de Lòria, i la mitjana d'espera va ser d'una mitja hora.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT