PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Reoberta la C340 del Coll d’Ordino després d’estar cinc mesos inactiva

El COEX ha realitzat els treballs de manteniment i neteja de la via

Per EL PERIÒDIC

Una màquina llevaneu neteja la C340 del Coll d’Ordino.
Una màquina llevaneu neteja la C340 del Coll d’Ordino. | COMÚ D'ORDINO
El Coll d’Ordino va reobrir ahir al migdia la carretera C340. A partir de les 14.00 hores es va restablir la circulació als vehicles i després de fer els processos de neteja pertinents, la via va quedar novament transitable. 
 
La carretera ha estat tancada durant els mesos d’hivern per motius de seguretat, degut a la possibilitat de nevades, al mal temporal que s’intensifica en les cotes altes i al gel que es podia acumular a l’asfalt. 
 
Així, la via secundària que uneix la parròquia amb Canillo ha deixat d’estar operativa durant cinc mesos des que es va tancar el 23 de novembre passat. El servei de manteniment de carreteres del COEX ha realitzat els treballs de manteniment per netejar i habilitar la via pública, que segons el comú, «té una gran freqüentació a l’estiu per l’atractiu turístic i l’interès natural de la zona». 
 
A més, per les seves especificitats i desnivell, la carretera del Coll d’Ordino també atrau a molts ciclistes forans i del país, així com a corredors i gent que fa ús dels berenadors. Per tant, ara que s’ha reobert la via, els ciutadans interessats ja poden tornar a gaudir de les activitats a l’aire lliure. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT