PUBLICITAT

Andorra la Vella

Guille Colom signa per dos anys per jugar a l’ACB

L'andorrà arriba d'Osca, on ha estat jugant amb el Peñas

Per IVÁN MOURE

Colom, amb Solana, ahir.
Colom, amb Solana, ahir. | EMILIO PRENAS
Guille Colom va marxar a principis de la temporada ja acabada per jugar cedit al Peñas Osca quan complia el segon dels tres anys de contracte que tenia com a jugador del filial del BC MoraBanc Andorra.
 
La promesa tricolor, que complirà 25 anys al setembre, ha tingut un paper protagonista, sobretot en els play-off, amb l’equip finalista que va caure davant el Melilla en l’últim escoll per pujar a l’ACB i això l’ha fet guanyar-se la confiança de Joan Peñarroya i Francesc Solana, que s’han decidit a oferir-li un nou contracte per a les dues pròximes campanyes ja com a jugador a tots els efectes del primer equip. Es podria dir, doncs, que es tracta del segon fitxatge, després de lligar fa quinze dies el base francès Albicy. «Per a nosaltres és el final de la tasca de formació d’un jugador de la casa que ha passat per totes les categories del club», va manifestar ahir Solana. «Per a mi és un pas important. Sent andorrà, no hi ha res més il·lusionant que jugar a l’equip del país. Arribo preparat i amb ganes de fer-ho bé».
 
Solana va avançar que treballa per configurar una plantilla «d’onze jugadors» i que no hi ha res decidit sobre renovacions, sortides i fitxatges. L’únic: «Volem que Shermadini continuï sent el referent». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT