PUBLICITAT

Andorra la Vella

Cassolada per rebre els consellers en horari de sessió

Podem Andorra organitza l’acte a les 15.30 a la plaça del Consell General

Per EL PERIÒDIC

Els membres de Podem Andorra, durant una roda de premsa.
Els membres de Podem Andorra, durant una roda de premsa. | TONY LARA
Podem Andorra, juntament amb els sindicats, volen fer soroll avui durant la sessió del Consell General que, tot i començar al matí, s’allargarà previsiblement fins la tarda. És per això que han convocat una cassolada a la plaça just al davant de la Casa de la Vall, per protestar per l’augment del 2% en la cotització a la CASS i per la continuïtat en el càrrec del ministre de Finances, Jordi Cinca, després d’haver sortit el seu nom vinculat als papers de Panamà. La cita és prevista de 15.30 a 16.30, i sempre que la pluja ho permeti.
 
Joan Seguí, de Podem Andorra, va manifestar ahir que és una fal·làcia que l’augment del 2% (1% del treballador, i 1% de l’empresa) només suposi un 6% total, sinó que segons va assegurar, això implicarà un augment del 20%. Així mateix, es va queixar del problema dels autònoms, que han de fer front a aquest 2%, i va dir que havia estat una decisió «no consensuada ni transparent».
 
L’altre punt de queixa de Podem Andorra és polític, ja que consideren que la permanència del ministre Cinca és inacceptable donada la seva vinculació, «assumida», segons Seguí, en els papers de Panamà. També va protestar per la connivència del Govern, que a través del cap, Toni Martí, ha mostrat el seu suport al cap visible de Finances i també portaveu. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT