PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Un francès és detingut per ferir dos policies a l’entrada d’un local nocturn

Ell i tres amics amenacen els agents en ser instats a marxar de la zona

Per El Periòdic

Dos agents de la policia, durant un servei.
Dos agents de la policia, durant un servei. | TONY LARA
La Policia va detenir el la nit del diumenge passat, passats dos quarts d’una de la nit, quatre homes francesos no residents de 21,22,23 i 37 anys, respectivament, com a presumptes  autors d’injúries, amenaces, desobediència i resistència a l’autoritat. 
 
Tots ells estaven fent un rebombori excessiu a un local nocturn d’Escaldes-Engordany, que va obligar els encarregats a trucar la Policia. Quan els agents van arribar, els francesos ja havien sortit de l’establiment, però encara estaven davant la porta d’entrada. Segons ha pogut saber aquest rotatiu, la Policia els va convidar a abandonar la zona però aquests es van negar i pressumptament van reaccionar de manera violenta, proferint amenaces i insults i un d’ells, fins i tot, va agredir dos agents i els va ferir.
 
ENXAMPAT AMB 0,7 GRAMS D’ÈXTASI / El dijous passat també es van produir dues detencions. Una per un delicte contra la salut pública superades les sis de la tarda, d’un francès no resident de 33 anys, enxampat amb 0,7 grams d’èxtasi quan entrava per la frontera de Portà, tres quarts d’hora abans de què a l’altra duana, la del riu Runer, un resident de 32 anys va ser descobert conduint quan tenia una suspensió judicial del seu permís de conduir.
 
Per últim, el la nit del dissabte passat, un resident portuguès de 21 anys va ser detingut cap a les cinc de la matinada per un delicte contra la seguretat col·lectiva per conducció amb una taxa d’alcohol d’1,57 grams per litre, després de tenir un accident de circulació a Andorra la Vella sense cap gravetat més que la de va causar danys materials. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT