PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

7è aniversari de l’illa Carlemany

El centre celebra els anys amb diverses promocions i exposicions

Per EL PERIÒDIC

L’illa Carlemany celebra el setè aniversari.
L’illa Carlemany celebra el setè aniversari. | ILLA CARLEMANY
L’illa Carlemany vol celebrar el setè aniversari amb tots els ciutadans i clients del centre. La commemoració és especial, perquè el nombre d’anys coincideix amb el nombre de parròquies que té Andorra i s’emmarca en l’arribada del Tour de França al Principat. L’acte de celebració es realitzarà el proper 17 de juliol, tot i això, durant el mateix  mes l’illa oferirà diverses promocions i exposicions per amenitzar la jornada de commemoració. 
 
Des de l’1 fins al 17 de juliol per cada 20 euros de compra en un mateix tiquet o consumició al centre comercial, el client rebrà un rasca amb vals de descompte de 0,50 cèntims, un euro, cinc euros i deu euros. En total, està previst entregar fins a 70.000 rasques, que suposen 25.000 euros en premis.
 
Aquests descomptes es podran acumular i es podran gastar fins al 31 de juliol inclòs en tots els establiments del centre comercial, exceptuant els tiquets d’aparcament. A més, durant el mateix període de juliol s’exposaran set bicicletes antigues a la planta baixa del centre comercial donant continuïtat a l’arribada del Tour. Aquesta iniciativa es durà a terme amb la col·laboració de l’Associació de Vehicles Antics d’Andorra. 
 
Seguint amb les exposicions, a la planta 0 del centre, des del 8 fins al 17 de juliol, s’ubicarà una mostra de les set parròquies amb informació del que s’hi pot trobar i quines activitats es poden dur a terme en els diferents indrets.   Per cloure la celebració, l’Esbart Sant Anna d’Escaldes-Engordany farà una actuació el mateix dia de l’aniversari a les 12.00 hores.   
 
El bon grapat d’activitats estan pensades perquè petits i grans puguin celebrar l’aniversari i facin que un any més sigui una cita important al nostre calendari. Aprofitant la celebració, l’illa Carlemany es consolida com un espai de referència per comprar, consumir i gaudir de diferents serveis d’oci al Principat.   
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT