PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Els saigs notifiquen els primers embargaments

Les accions es poden impugnar davant de la Batllia però la seva execució es realitzarà igualment si l’òrgan judicial no diu el contrari.

Per E. J. M.

Alonso, López i Granyó.
Alonso, López i Granyó. | ANA / S. F.
El Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA) publica els dos primers embargaments executats pels saigs: un de 157,73 euros a una particular, i un de 3.001,66 euros a una empresa. Les dues notificacions són de la saig Lourdes Alonso que, com Goretti López i Xavier Granyó, va prendre possessió del càrrec a mitjans de maig.
 
Alonso adverteix en les notificacions que si no es realitza el pagaments del que es deu, «un cop notificat i/o publicat el present acord d’embargament i en mèrits del que disposa l’article 30.1 de la Llei 43/2014, del 18 de desembre, del saig, procediré a practicar, si és el cas, l’embargament sobre els béns i drets de la societat en el termini màxim de vuit dies naturals, a comptar de l’endemà de la present notificació i/o publicació, en quantia suficient per cobrir els imports especificats més amunt». L’embargament es pot impugnar davant de la Batllia però la seva execució es realitzarà igualment si l’òrgan judicial no diu el contrari. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT