PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Dia límit dels jugadors de l'FC Andorra

Els jugadors no entenen la postura de l’actual junta i a partir d’avui decidiran el seu futur

Per JOAN JOSEP BLASCO

Ludo torna amb la pilota al mig del camp després de marca-li un gol al Mataró la temporada passada.
Ludo torna amb la pilota al mig del camp després de marca-li un gol al Mataró la temporada passada. | J.J.B.
A mida que passen les hores la situació i la pervivència de l’FC Andorra es presenta més complicada. Si tot plegat no dóna un gir complert, el club corre veritable perill de desaparèixer, amb una junta gestora que no vol seguir dirigint l’entitat, i una candidatura encapçalada per Albert Ferré a la que no se li han donat facilitats per a substituir-los, el que comportava dimecres que els propis implicats de la llista la retiressin. El club no té rumb i els jugadors es posen avui el dia límit per a que hi hagi qualsevol tipus de moviment. Si tot segueix igual, la desbandada és clara per garantir-se un futur que com a tricolors potser no podran tenir.
 
Fa dies que esperen una resolució positiva, però aquesta no ha arribat. «Ho veig tot molt complicat perquè la candidatura no es presenta i el president no vol fer un equip. Estem a meitat del mes de juliol i en dues setmanes hauria de començar la pretemporada», indica Sebas Gómez, remarcant la incertesa existent al vestidor, on «hi ha molts dubtes. Primer si hi ha club, i en el cas que sí, si es compta amb nosaltres». Tots els futbolistes de l’FC Andorra han rebut les últimes setmanes ofertes per canviar d’equip, tant per anar a la Lliga Nacional com algun fins i tot per jugar fora de les nostres fronteres. Tot i així, la immensa majoria han decidit esperar a veure que passa. «Per la nostra part no se’ns pot objectar absolutament res. Per més voluntat que tinguem i per més que estimem al club, no depèn de nosaltres. Hem estat esperant fins a l’últim moment per veure que passava». I després del dia d’avui, si tot continua igual, la porta quedarà oberta per a tots i decidiran: «A partir de la setmana vinent començaran a sonar els telèfons i cadascú respondrà el que cregui més oportú».
 
Un cop va concloure el curs passat, i pel rendiment que s’havia mostrat l’any que retornaven a la Primera Catalana, el posicionament era la de seguir amb un projecte que pogués ser més ambiciós. La idea és la mateixa, però com queda el club és el que decantarà la balança. «Tots tenim ganes de continuar, perquè ja es va veure la temporada passada que no estem lluny si els objectius que es marquen són alts», indica Sebas, que porta cinc anys a l’entitat i les ha vist de tots colors. El moment actual, és similar a alguns que ja s’han produït, com el que tres anys enrera va portar a l’actual gestora a agafar les regnes. «És una situació que cansa moltíssim, perquè cada estiu és similar. No crec que hi hagi cap club que tingui tants problemes cada any per fer un equip i començar amb garanties la temporada».
 
Un altre dels capitans, i que també ha patits moments complicats del club és Ludovic Clemente. «Tenim molta incertesa i no ho veiem gens clar. Tot sembla indicar que el club està més a prop de desaparèixer que no pas que continuï», exposa l’extrem, que lamenta el comportament de la gestora en tota aquesta situació perquè no se’ls ha informat: «La junta actual en tot aquest temps no ens ha dit res. No s’ha reunit ni amb els capitans per explicar la situació». No comprèn aquesta conducta. «Amb les ganes que té la candidatura per fer un projecte i tirar el club endavant, no entenem perquè se li estan posant tantes pedres al davant», pel que demana que «diguin les coses clares» per arribar a una solució.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT