PUBLICITAT

Lleida

Cau l’atur a Lleida i creixen les vendes de cotxes a la demarcació

El nombre de persones registrades al SOC al juliol ha estat de 20.774

Per EL PERIÒDIC

Els ciutadans fan cua davant de l’Oficina de Treball.
Els ciutadans fan cua davant de l’Oficina de Treball. | EL PERIÒDIC
El nombre de persones registrades a les llistes del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) aquest mes de juliol a la demacació de Lleida es va situar en 20.774 persones, cosa que suposa 799 aturats menys (3, 07%) que els registrats al juny. Amb aquestes xifres s’encadenen sis mesos de descensos mensuals, segons les dades publicades dimarts pel Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social.

En relació amb el juliol de l’any passat, l’atur cau de 2.548 persones (10,93%). Amb aquestes dades, les comarques lleidatanes situen l’atur en xifres de fa set anys, en concret des del gener del 2009 (20.445 aturats). En termes anuals, la desocupació ve baixant a Lleida des de fa 38 mesos seguits, des del juny del 2013. 
 
Vehicles / Les vendes de cotxes al juliol a la demarcació de Lleida es van situar en 716 vehicles, cosa que suposa el 5,92% més que el mateix mes de l’any passat, que va tenir dos dies laborables més, segons dades facilitades per la patronal dels fabricants de l’automòbil (Anfac). En l’acumulat dels primers set mesos de l’any, les vendes de cotxes a Lleida es van situar en 4.293 unitats, cosa que suposa un increment del 8,49% en relació amb el mateix període de l’any passat. 
 
Les vendes aquest mes de juliol a les comarques lleidatanes permeten obtenir el major nombre de matriculacions que s’ha registrat en un mes en la sèrie d’Anfac des del desembre passat (719). 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT