PUBLICITAT

Ordino

La Reial Societat femení de futbol compleix un lustre a Ordino

L'equip guipuscoà torna a iniciar la pretemporada en terres andorranes després d'un curs sorprenentment exitós

Per Iván Moure

La plantilla de la Reial Societat femenina amb Serracanta, ahir.
La plantilla de la Reial Societat femenina amb Serracanta, ahir. | C. G. / ANA
La Reial Societat femenina segueix els passos del Barça de futbol sala a Encamp, però a la parròquia d’Ordino. El conjunt donostiarra viurà la cinquena pretemporada en terres andorranes després d’un curs 2015-2016 que la consellera, Nekane Soria, va titllar d’exitosa amb un inesperat cinquè lloc a la classificació final a la Lliga: «Heu rebut moltes felicitacions pel que vau fer i vull donar-vos les gràcies perquè sou un exemple per a les generacions de noies que estan començant i un referent a Guipúscoa».
 
Per a l’entrenador, Igor San Miguel, és la segona campanya al club txuri urdin i també que visita Ordino. Amb tres cares noves –les ex del València Núria Sánchez i Naiara i la jugadora del filial Izagirre–, va fer broma sobre els objectius per al pròxim curs: «Cap, perquè l’estiu passat us vaig dir que no ens fixàvem cap objectiu i ens va anar bé». En tot cas, el club donostiarra vol donar continuïtat al projecte: «Internament considerem que es pot millorar el que hem fet, volem donar un pas endavant, créixer una miqueta més».
 
La Reial va arribar a Ordino dilluns i hi romandrà fins divendres gaudint de totes les instal·lacions per posar-se a punt físicament, demà disputarà un amistós contra un equip francès i quan acabi, tornada a Sant Sebastià per continuar.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT