PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El projecte de fer ràfting urbà al riu Valira és tècnicament viable

Roc Roi presentarà l’informe positiu al Govern al setembre vinent

Per El Periòdic

Un tram del riu Valira al pas pel passeig de Santa Coloma.
Un tram del riu Valira al pas pel passeig de Santa Coloma. | El Periòdic
El projecte anunciat pel Ministeri de Turisme d’un projecte que preveu convertir el riu Valira en un parc urbà d’aigües braves sembla que es pot fer realitat. L’empresa Roc Roi, encarregada fer l’estudi d’enginyeria, logística i costos, està ultimant l’estudi i ja ha pogut avançar que l’informe està sent positiu , per la qual cosa si no canvien molt les coses «tècnicament és viable», segons informa  el diari lleidatà La Mañana.
 
PROJECTE D’IL·LUMINACIÓ PER A LA NIT / Fonts de l’empresa que treballa en el projecte també van avançar que en alguns punts del recorregut fins i tot podria fer-se servir a la nit i que de fet, també hi ha un projecte per fixar il·luminació artificial als voltants.
 
L’únic problema que ja es coneixia era que el cabal a l’estiu pot ser insuficient per practicar el ràfting, per això el Govern està negociant amb les Forces Elèctriques D’Andorra per augmentar la quantitat d’aigua en hores concretes. 
 
El projecte de ràfting consisteix en fer navegable un tram que va des d’Escaldes-a Sant Julià i que pot ajudar a dinamitzar el turisme a l’època estival.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT