PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’FC Encamp vol «netejar la imatge» contra l’Oxford a la UEFA Futsal Cup

El torneig de la primera fase d’Andorra pot acabar amb un triple empat

Per Iván Moure

Mejzini dribla Raventós en l’Encamp-Feniks de dijous als Serradells.
Mejzini dribla Raventós en l’Encamp-Feniks de dijous als Serradells. | Maricel Blanch
L’FC Encamp vol posar punt i final a la UEFA Futsal Cup 2016 que es disputa a Andorra amb la voluntat de «netejar la imatge», segons va apuntar el tècnic, Lluís Cruz, després de la cruel derrota de dijous (0-12) en el segon partit contra el Feniks.
 
El campió andorrà també havia perdut el primer partit davant el Tel Aviv per un ajustat 1-2, per tant ja no té opcions d’accedir a la següent fase. Amb tot, sí que pot ser jutge en la lluita per la primera posició, l’única que no provoca l’eliminació, tot i que es medeix a un Oxford City Lions que segons Cruz, «juga una altra lliga». Entre ells hi ha Antoñito i el porter Toño Fernández, ex de l’FC Andorra en un equip anglès que només té un jugador local –Palfreeman–, un portuguès –David Parente– i la resta són tots espanyols, inclós l’entrenador, Enrique Guillén. «Volem aixecar l’equip i acomiadar-nos de la millor manera de la UEFA. El dia de descans [ahir] ens ha anat bé», va destacar el tècnic de l’FC Encamp, que per al partit d’avui podrà comptar amb David Férriz i Carlos Barbosa, absents als dos primers partits.
 
Abans que el campió andorrà jugarà el Tel Aviv contra un Feniks que si guanya certificarà la classificació però que si perd quedarà empatat amb el seu rival i en cas que l’Oxford guanyi es produiria un triple empat amb sis punts que decidiria tot a través del gol average.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT