PUBLICITAT

La Massana

La UCI beneeix el circuit de ‘cross-country’ de la Copa del Món de BTT a Vallnord

Els pilots viuen la primera sessió d’entrenaments i avui hi ha ‘qualis’ en descens

Per Iván Moure

L’equip Commençal Vallnord en la presentació en un local davant la meta del descens, ahir a la Massana.
L’equip Commençal Vallnord en la presentació en un local davant la meta del descens, ahir a la Massana. | Maricel Blanch
Els responsables de l’Unió Ciclista Internacional (UCI) va inspeccionar ahir amb el cos tècnic de Vallnord el traçat del circuit de cross-country corresponent a la darrera cita de la Copa del Món que es disputa aquest cap de setmana a Vallnord-Pal i no només va beneir-lo, sinó que el va catalogar «d’excel·lent» amb les darreres modificacions i adaptacions que s’han fet. Dies abans, el coordinador de BTT del màxim ens internacional, Simon Burney, ja havia donat el vistiplau al descens, per tant tot està a punt perquè comenci l’espectacle.
 
Coloma se sent com a casa / De fet, ahir ja es van poder veure les primeres intencions dels riders, que van viure una sessió d’entrenaments. Per exemple, es va poder veure en acció el bronze de Río, l’espanyol Carlos Coloma, qui va titllar d’«espectacular» el traçat de cross-country. «Combina a la perfecció la part més natural amb una zona més moderna», va indicar un Coloma que va admetre sentir-se com a casa, «i això juga a favor nostre».
 
Qui finalment es perdrà la cita de Vallnord serà el segon classificat a Rio, el txec Jaroslav Kulhavi, que està lesionat . De la seva banda, el campió olímpic i favorit a proclamar-se campió, Julien Absalon, té previst arribar avui i farà el reconeixement cap a la una del migdia.
També avui tindran lloc les qualis del descens a partir de les 12.30 hores i demà al migdia seran les finals.
 
Commençal Vallnord, l’equip local / Andorra tindrà diversos corredors en competició i també un equip de casa en el descens: el Team Commençal Vallnord que formen Myriam Nicole, Rémi Thirion, George Branningham, els germans Gaëtan i Tibaut Ruffin Gaëtan Vigéi els joves Nico Rey i Aaron Querol. El Commençal Vallnord DH Team va ser reconegut com el millor equip de la competició a la Copa del Món de Lenzerheide (Suïssa). Aquest és el mateix objectiu que tindrà a la prova que disputen a casa.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT