PUBLICITAT

Andorra la Vella

L’ANC Andorra organitza busos per participar de la Diada

L’entitat obvia fer una concentració per la celebració del pont

Per El Periòdic

Informació sobre els viatges de bus.
Informació sobre els viatges de bus. | El Periòdic
Enguany, l’Assemblea exterior a Andorra de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) prescindirà de la celebració, al país, d’una concentració amb motiu de la Diada de Catalunya. La decisió arriba després de determinar que tal cosa no tindria sentit tenint en consideració que, enguany, la jornada ha caigut en diumenge però que, a més, tancarà un cap de setmana en què moltes persones han gaudit de pont i, per tant, han pogut baixar pel seu propi peu a qualsevol dels emplaçaments on Catalunya concentrarà demà milions de persones per commemorar la seva festa nacional. Si no hi haurà manifestació al Principat, però, sí que s’han organitzat autobusos per tal de facilitar tothom qui ho desitgi desplaçar-se per participar de les concentracions.
 
La coincidència amb diumenge i el fet que l’esdeveniment que se celebrarà amb motiu de la Diada més pròxim a Andorra tindrà lloc a Berga, ha portat l’Assemblea andorrana a preveure una sèrie de trajectes per tal de facilitar-hi l’assistència a totes aquelles persones que no disposin de mitjà de transport. D’aquesta manera, els interessats podran agafar un autocar des de l’Estació de la Seu d’Urgell. L’hora de sortida serà a les 11.30 i el preu del servei és de 10 euros. 
 
Inscripcions/ La branca andorrana de l’ANC recorda als qui participin de les concentracions que és necessari que, prèviament, s’inscriguin al tram 16, que és el que inclou la zona de l’Alt Urgell. Per fer-ho, han d’accedir al web apunt.assemblea.cat/cat/inscripcions. La xifra d’inscrits ja rodeja els 300.000. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT