PUBLICITAT

Andorra La Vella

Qui té el comandament a distància ja no té el poder

Andorra Telecom presenta una nova aplicació que permet veure la programació, canviar de canal i programar enregistraments

Per ESTEFANIA GRACIA

Presentació de la nova aplicació d’Andorra Telecom, ahir.
Presentació de la nova aplicació d’Andorra Telecom, ahir. | MARICEL BLANCH
Abans hi havia una cosa clara, qui tenia el comandament a distància era l’amo i senyor de la televisió que en aquell moment s’estigués mirant. Ara, des de diversos dispositius mòbils –com smartphones o tablets– es poden canviar els canals, pujar el volum, apagar la televisió i infinitat d’opcions més. Un fet que ha fet variar la jerarquia de les cases.
 
Andorra Telecom se suma a aquesta innovació. Ahir va presentar la seva nova aplicació, App Andorra Telecom, que permet –entre moltes altres coses– controlar diverses funcions de la televisió com les esmentades anteriorment, així com veure la cartellera de pel·lícules disponibles del descodificador de la companyia o gravar programes i rebre notificacions quan aquests comencin. 
Les possibilitats que ofereix l’aplicació són força diverses i fàcils d’utilitzar. A banda del sector televisió, també disposa d’un apartat dedicat al consum i productes de l’abonat. 
 
Per exemple, el client que es baixi l’aplicació podrà descarregar-se factures, veure en quin estat està el seu consum de telefonia mòbil i consultar un apartat de preguntes freqüents que pretén agilitzar alguns dels dubtes més generals que poden tenir els usuaris. L’app ja es va posar en funcionament durant el passat cap de setmana i «en només dos dies», segons detalla el cap de producte de l’aplicació, Hèctor Grau, s’han registrat 1.050 descàrregues, 877 enregistraments de programes i 7.693 canvis de canal. 
 
Es calcula que els usuaris potencials de dita aplicació ascendeixen als 40.000. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT