PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Regalar art per Nadal

La galeria Pilar Riberaygua ofereix una selecció del fons artístic com a obsequi selecte

Per El Periòdic

Detall d'una de les obres que ofereix la galeria Pilar Riberaygua, de Ramon Aragonés.
Detall d'una de les obres que ofereix la galeria Pilar Riberaygua, de Ramon Aragonés. | El Periòdic
«Des de la Galeria Pilar Riberaygua, volem convidar-lo a fer ús del servei d’assessorament i selecció d’obra d’art com a regal de Nadal. Amb la intenció de donar a aquestes dates assenyalades un aire distingit amb personalitat i que s’adapti a les seves necessitats oferim i estem a la seva disposició per tal d’ajudar-lo en la tria dels seus regals d’empresa, per treballadors, clients o regals personals».
 
La galeria d’art ha editat un catàleg en línia (https://issuu.com/galeriapilarriberaygua/docs/cataleg./1?e=26704752/39971698) en què mostra les obres del seu fons d’art que proposa com a obsequis nadalencs molt especials. El catàleg inclou pintures, escultures i fotografies de diversos autors: Ángel Camino; Judit Gasset Flinch; Marie-France Veyrat; Rodrigo Illescas; Carles Guitart; Albert Gonzalo; Pedro Mata Saralegui; Joaquim Camp; Montserrat Altimiras; Enric Ansesa Gironella; Dai-bih-in; Carlos Velilla; Sylvie Rivillon; Lorenzo Cambin; Jaume Rocamora; Eduard Arranz Bravo; Pepe Bernal; Salvatore Garau i Ramón Aragonés. 
Algunes peces són úniques, però d’altres hi ha la possibilitat de fer-ne un tiratge llarg, de manera que es pot fer el mateix obsequi per a divers persones. Els preus, des dels 90 als 500 euros, i hi ha obres de diverses mides i materials.

L’origen/ La galeria Pilar Riberaygua va néixer l’any 1985 amb el nom d’Era Bauró a Andorra la Vella, en un espai on actualment hi ha un bar-restaurant que conserva el nom original de l’espai. La galeria actual es troba al carrer de la Vall. La seva creadora, Pilar Riberaygua, va contribuir a la introducció i la difusió de l’art contemporani a Andorra.
 
Durant la seva trajectòria, de més de 30 anys, la galeria ha apostat per exposar creadors andorrans i també foranis de renom. A més, disposa d’un interessant fons d’art, una part del qual ofereix ara com a producte estrella del Nadal.  A qui no li agradaria rebre o regalar un objecte d’art? 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT