PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Nou Congost, propici per al primer triomf fora

El MoraBanc visita un Manresa disfressat de cuer que no ha guanyat encara davant el seu públic

Per Iván Moure

Burjanadze tapat per tres jugadors del Manresa, a la Lliga Catalana.
Burjanadze tapat per tres jugadors del Manresa, a la Lliga Catalana. | Maricel Blanch
El MoraBanc es desplaça demà a una pista propícia per estrenar el seu caseller de victòries com a visitant. L’equip que dirigeix Joan Peñarroya s’enfronta al Nou Congost (19.00 hores) davant un ICL Manresa que ocupa el fanalet vermell de la classificació amb un triomf en cinc partits, aconseguit a la pista del Betis. Davant els seus ha perdut els tres partits que ha disputat, contra Barça, Obradoiro i la Penya.
 
Aquest Manresa està molt lluny de l’equip que tan bones sensacions havia transmès durant la pretemporada. De fet és l’únic que ha estat capaç aquesta temporada a al Poliesportiu, a les semifinals de la Lliga Catalana ACB; en lliga, l’equip que dirigeix Joan Peñarroya ha guanyat els quatre partits de lliga que ha disputat. D’aquí que el nord-americà David Walker assegurés que «cal jugar fora com ho estem fent a casa».
 
Pendents d’Stevic / Stevic no acaba de fer net amb els problemes físics que arrossega i és dubte fins a última hora, però tot apunta a que almenys s’hi desplaçarà amb l’equip, ja que des de dijous entrena en pista i ha entrat en la dinàmica del grup. Peñarroya, una vegada més, torna al club on va arribar com a júnior i va acabar jugant onze temporades. També serà un partit especial per a Montáñez, que va estar mig any al Principat l’any de l’ascens a l’ACB i que ara defensa els colors del Manresa.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT