PUBLICITAT

Ordino

Marzio Conti dirigirà el Concert de Cap d’Any

L’acte s’obrirà amb l’opereta ‘Cavalleria lleugera’, de Suppé

Per EL PERIÒDIC

Una imatge del concert passat.
Una imatge del concert passat. | ONCA
Marzio Conti dirigirà el Concert de Cap d’Any. El director de l’ONCA, que fa temps que no dirigeix la formació, serà l’encarregat d’inaugurar el 2017 amb el recital que tindrà lloc el primer de gener, a l’Auditori Nacional d’Andorra a les set de la tarda. Les entrades del concert, organitzat pel Comú d’Ordino i la Fundació Crèdit Andorrà, tenen un preu d’entre 25 i 35 euros (depenent de la localització), i es posaran a la venda a partir del dia 6 de desembre a través del portal web www.festivalnarcisoyepes.ad.
 
Sota la direcció de Conti, l’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra serà l’encarregada del concert amb l’obertura de l’opereta Cavalleria lleugera, de Franz von Suppé. El recital de valsos seguirà amb l’escena i el vals d’El llac dels cignes, de Txaikòvski. 
 
A més, en l’esdeveniment s’interpretaran dos temes de les pel·lícules El padrí i El doctor Zivago. Acte seguit, l’ONCA i Conti oferiran quatre peces de Johann Strauss: Champagne Polka, op. 211, Fantasia del Carnaval de Venècia, op. 126, Quadrilla dels artistes, op. 201, i el Vals de l’emperador, op. 437. Finalment, el concert acabarà amb l’Intermedi de la sarsuela La boda de Luis Alonso, de Gerónimo Giménez.
 
L’any 2006 l’ONCA va iniciar les seves actuacions com a orquestra clàssica, concerts que combina amb el format de cambra. El violinista andorrà Gerard Claret, un dels principals impulsors de la formació, n’és el concertino director. i Conti n’és el director. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT