PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

La Seu potencia el lideratge de les dones empresàries

El SIAD ofereix quatre sessions formatives per a les ciutadanes de la zona

Per EL PERIÒDIC

Cartell de la iniciativa.
Cartell de la iniciativa. | AJUNTAMENT LA SEU D\'URGELL
El Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD), per mitjà de la subvenció concedida per l’Institut Català de les Dones a l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, organitza una acció formativa adreçada a dones emprenedores, empresàries i dones que es trobin en un moment de canvi professional.
La iniciativa, que porta per títol Emprenedores Liderant, consta de quatre sessions formatives que es desenvoluparan durant els mesos de gener i febrer. La primera jornada es durà a terme el 23 de gener i la darrera, el 13 de febrer.
 
Conscienciació / Segons es detalla des de l’organització, l’objectiu de la proposta formativa és fomentar el desenvolupament personal, prendre consciència de les potencialitats i dels talents, identificar obstacles que impedeixen assolir reptes, incorporar enfocaments de coaching orientats a ampliar horitzons, potenciar les habilitats de comunicació i crear una comunitat de dones emprenedores a la comarca.
La formació es farà al CETAP-Telecentre, a la tercera planta de l’edifici de les Monges, a la Seu d’Urgell, i la dirigirà la professional Anna Bentanachs, de l’empresa Kaxi Coaching.
 
Inscripcions / Les inscripcions encara estan obertes. Per a més informació, cal adreçar-se al Consorci d’Atenció a les Persones, al correu electrònic [email protected] o bé als telèfons 973 353 112 i 973 354 102. 
El cost de les activitats és de 60 euros i el termini per formalitzar els tràmits finalitza el 20 de gener. L’activitat, que forma part del Pla d’Igualtat de l’Alt Urgell, té el suport de l’Institut Català de les Dones i la voluntat de mostrar la importància de considerar les oportunitats i capacitats de cada ciutadana. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT