1-1 insuficient en el duel ajornat contra un Llagostera B defensiu

Per Iván Moure

Ludo amb la pilota al duel d’ahir davant el Llagostera B.
Ludo amb la pilota al duel d’ahir davant el Llagostera B. | FCA
L’FC Andorra va jugar el partit ajornat contra el Llagostera B que el posava al dia en relació amb els seus rivals a Primera Catalana i tenia l’ocasió de situar-se líder en solitari si vencia, però un Llagostera B que va visitar els camps d’Entrenament de la FAF amb l’objectiu de defensar l’empat es va acabar sortint amb la seva. 1-1 amarg per als tricolors i un puntet més que els situen colíders juntament amb un Horta que es manté al capdavant en tenir millor gol average.

Els d’Emili Vicente van tenir la pilota d’inici a fi i van buscar de totes les maneres trencar la teranyina defensiva d’un Llagostera B que a la que tenia la pilota, la rifava jugant en llarg gairebé sense inquietar Patet –Ferran Pol va acabar sent baixa. A la primera part l’únic perill va ser un xut de Cristian Martínez massa tou per a la bona situació en què es trobava. A la segona l’FC Andorra va incrementar el setge sobre el seu rival i a falta d’un quart d’hora el propi Cristian va trencar la igualtat amb un xut des de la frontal ras i col·locat. Però en la següent acció, en una segona jugada a la sortida d’un còrner, va arribar l’empat que deixava glaçada la parròquia tricolor.