PUBLICITAT

Sant Julià de Lòria

El Govern no dona solució als treballadors del Punt

Els treballadors asseguren que a data d'avui no tenen notícies de l'Executiu tot i que Martí es va comprometre a establir una sol·lució

Per E. G.

Supressió dels girs a l'esquerra que donaven accés al centre comercial.
Supressió dels girs a l'esquerra que donaven accés al centre comercial. | MARICEL BLANCH
Els treballadors d’E.Leclerc-Punt de Trobada continuen sense tenir una resposta i una solució clara a la supressió de la línia de bus. A finals de l’any passat, el Govern va suprimir els girs a l’esquerra que donaven accés al centre comercial, i des d’aleshores, els autobusos del Principat no fan parada davant de dita empresa. 
 
Segons va informar ahir una de les representants dels 400 treballadors que demanen una sol·lució, Marta Llamas, el passat 12 de desembre «vam presentar al cap de Govern, Toni Martí, la sol·licitud de rotonda i transport públic acompanyats de 12.000 signatures». En aquell moment, Martí «es va comprometre a reinstaurar el servei de bus en curt termini, però a data d’avui no en tenim noticies, és més, no aconseguim cap reunió amb ell i portem demanant-la més de dues setmanes». 
 
Tanmateix, Llamas va especificar que l’empresa (el Punt de Trobada) va ficar a mitjans de desembre un bus pels seus treballadors i clients gratuïtament, «però degut al seu alt cost, tenim por que això no ho puguin mantenir molt més temps. Ja que era una solució eventual a esperes que el Govern s’en fes càrrec posteriorment». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT