PUBLICITAT

Pas de la Casa

Menys presència de contraban a la vila

Els comerciants diuen que les mesures del Govern han funcionat

Per Núria Segura Insa

Un comerç al Pas de la Casa
Un comerç al Pas de la Casa | MARICEL BLANCH
Els comerciants del Pas de la Casa van expressar ahir que estan d’acord amb les mesures que s’han pres des de Govern per lluitar contra la presència del contraban a la vila. «Ara es veu menys gent del contraban i tenim més seguretat», va manifestar Manuel Lops, del supermercat Explosió, que va recordar que aquesta activitat «arrossega altres coses com inseguretat, violència, soroll i aldarulls». 
 
Jean-Jacques Carrié, d’Iniciativa Publicitària, també va valorar que el Govern «ho està fent molt bé», però va avisar que s’ha de seguir vigilant perquè si abaixa la guàrdia «tornarà perquè hi ha gent que es guanya la seva vida així». Tot i que Michel Serres, de l’Associació de Veïns i de Comerciants, va reconèixer que encara hi ha contraban, va assegurar que la situació «s’ha afluixat i s’ha controlat», però va exposar que «la màfia encara segueix i està a Andorra, que són les botigues que venen a l’engròs».  En canvi, Concha Bernarda, de l’hotel Pic Marie, va afirmar que tot segueix igual: «Hi hauria d’haver molts canvis pel que fa al contraban i s’hauria de posar més ordre». 

El ministre d’Interior, Xavier Espot, va exposar que s’ha actuat en col·laboració amb el país veí d’una manera «efectiva i ràpida» perquè el contraban generava «una evident sensació d’inseguretat». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT