PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Maxiavalanche i els seus 500 ‘bikers’ inauguren l’estiu

La tercera cita de l’Europ’Cup serà l’avantsala dels Mundials Màsters

Per El Periòdic

Una imatge dels ‘riders’ en plena competició a la Maxiavalanche 2016.
Una imatge dels ‘riders’ en plena competició a la Maxiavalanche 2016. | Vallnord
Vallnord-Pal es prepara per inaugurar la temporada d’estiu aquest cap de setmana, amb motiu de la Maxiavalanche. Ni més ni menys que uns 500 bikers es donen cita a la tercera cita de la Europ’Cup, que serà un magnífic aperitiu abans de l’inici dels Mundials Màsters, que es preveu per a dilluns.
 
En aquest cursa, tothom és benvingut. Tant els corredors d’elit com els amateurs, però entre els més ràpids es preveu una gran batalla per accedir a la gran final, coneguda com la  Megavalanche. La competició ja té confirmada la presència dels noms més sonats de l’especialitat: el guanyador de l’any passat Nicolas Quere, Youn Deniaud i Cedric Ravanel són només alguns dels grans noms als que es podrà veure en acció. També cal destacar Remy Durand, Clement Charles o el veterà espanyol de Master-40 Carles Barcons, els quals es preveu que ocupin les primeres places a la cita per excel·lència de la temporada: la Megavalanche que, els dies 7, 8 i 9 de juliol, tindrà lloc a Alpe du Huez (França). 
 
Amb tot, un dels habituals dins del top-10, Franck Parolin, torna al món de la competició després d’algunes temporades d’atur. Finalment, en la categoria femenina cal assenyalar el nom de Cecile Ravanel que, després d’imposar-se en l’Enduro World Series i trobant-se en l’actualitat al capdavant de la classificació es posiciona com a gran favorita.
 
E-Bike Serie, la novetat / La Maxiavalanche arriba a Vallnord amb una novetat. El programa del diumenge començarà amb l’E-Bike Serie by LoisiBike. Malgrat que l’assistència elèctrica en les competicions d’aquesta modalitat de BTT encara està en període experimental, s’estrenarà una cursa amb les bicicletes més innovadores de l’actualitat. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT