PUBLICITAT

Carchat venç a la Selva per sort i constància

EL PERIÒDIC
LA SELVA

Periodic
Carchat, al fang a un dels trams de la prova de terra de la Selva. Foto: FOTO ESPORT

L'abandonament del líder la Selva, Joel Guerrero, va deixar en safata de plata la victòria a Joan Carchat i Claudio Ribeiro (Peugeot 107), els quals van fer bona la constància i regularitat en una prova del Volant RACC en la qual el protagonista ha estat el fang. Així mateix, l'altre pilot de l'Automòbil Club d'Andorra (ACA), Lluís Bigordà, amb Quim Suriñach de copilot, no es va poder acostar al podi i va ser finalment 6è, a 2min 52s de Carchat.

Després de l'adéu de Guerrero ahir en la segona especial, Carchat es va situar líder amb 39s de marge, diferència que va administrar a la perfecció. "No volíem arriscar, hem imposat el nostre ritme amb què ens sentíem còmodes i, també cal dir, que l'abandonament de Guerrero ens ha facilitat el camí". La pròxima cita, els 2.000 Viratges, el 8 i 9 d'octubre.

Per altra part, Àlex Bercianos i Joan Riba (Fiat Stilo Abarth 2.0) van trencar la direcció assistida, en un ral.li que no s'adaptava al seu vehicle. La pròxima oportunitat per Bercianos serà en un mes a Mollerussa, a l'última prova de la Copa Catalana de terra.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT