Barruera

Marc Casal fa un top-5 a Boí i és sisè a la general

El corredor de la FAM està a 13,4 punts del tercer calaix del podi al meridià del calendari ‘Sky’

| FAM
Marc Casal va aconseguir una meritòria cinquena posició a la cinquena cita del calendari sky de la Copa del Món que es va disputar ahir amb sortida a Espot (Lleida) i arribada a Barruera (Vall de Boí), amb 42 quilòmetres de recorregut i 3,2 de desnivell positiu.

Aquest és el millor resultat al calendari mundialista del corredor de la Federació Andorrana de Muntanyisme (FAM), que porta 180 punts just quan s’arriba a l’equador de la Copa del Món –queden cinc proves més i la gran final, la Limone Extreme, que puntua un 20% més. L’espanyol Aritz Egea és el líder a la general amb 362,4 opunts, seguit pel seu compatriota HAssan Ait Chaou amb 205,6 i del búlgar Kiril Nikolov, amb 193,4, tan sols 13,4 més que el representant andorrà, que és el sisè. Casal va saber mantenir el ritme del grup capdavanter des del primer moment malgrat els problemes que va tenir en les baixades pels problemes que té amb els turmells i als canvis climatològics constants: va ploure, van haver-hi llampts, també va fer vent i sol. Una cursa amb tots els ingredients.