PUBLICITAT

Encamp

Activitats culturals i esportives a Encamp i al Pas de la Casa

El Comú d’Encamp ha presentat les activitats culturals del curs 2017-2018

Per El Periòdic

Activitats culturals

El departament de Cultura del Comú d’Encamp ha presentat les activitats culturals del curs 2017-2018 amb un ampli ventall d’ofertes per a tots els públics..

A Encamp, els infants podran participar en diferents activitats culturals relacionades amb diferents modalitats artístiques. En el cas de la música aprendran a tocar la guitarra, el piano i el violí. Pel que fa a la dansa, podran gaudir de diferents estils, com són la dansa contemporània I moderna, el Sumba Kids o la iniciació. A més, també s’ofereix el vessant de dibuix i pintura. 

Els infants del Pas de la Casa també podran gaudir d’activitats culturals com aprendre a tocar la guitarra, fer dansa contemporània Kids, manualitats o exercir el cos amb classes d’expressió corporal.

Pel que fa als adults, l’oferta inclou des de treballs manuals com el tapís oriental, el brodat, la punta de coixí, el patchwork, la costura, la restauració I pintura decorativa, manualitats, dibuix i pintura i aquarel·la, croquis i scrap. El ball en línia i la coral de Sant Miquel completen l’oferta d’activitats culturals per adults.

Per la gent gran també hi ha activitats, com els tallers de manualitats, els tallers de memòria, el taller de labors i el de costura i el taller d’esports on es realitzarà gimnàstica de manteniment  i tonificació, relaxació i Pilates i ball.

Inscripcions i preus

Les activitats culturals per al curs 2017-2018 començaran el dilluns 18 de setembre i s’allargaran fins al 15 de juny del 2018. Pel que fa als preus de les activitats infantils seran de 18 euros al mes, amb un 50% de descompte el mes de setembre, per vacances de Nadal per Setmana Santa i al mes de juny. A més, s’haurà de realitzar el pagament d’una matrícula per curs de 20 euros. Tanmateix, els infants podran gaudir d’un dia de prova de l’activitat escollida per als nous inscrits.

Pel que fa als adults, el preu de la matrícula per curs és de 30 euros, amb matrícula gratuïta presentant la targeta Magna. Pel que fa al preu de les activitats serà de 30 euros al mes, sent de 20 euros al mes per una segona activitat i de 15 euros al mes si els usuaris s’apunten a una tercera activitats. Els adults també gaudiran d’un 50% de descompte el mes de setembre, per vacances de Nadal per Setmana Santa i al mes de juny i d’un dia de prova de l’activitat escollida per als nous inscrits.

Els preus de la gent gran seran de 10 euros el trimestre.

Les inscripcions es poden formalitzar al departament de Cultura i Afers Socials, situat al carrer de la Valireta número 2.

 

Activitats Esportives

El departament de Joventut i Esports del Comú d’Encamp, compromès amb l’objectiu que els ciutadans trobin la seva oportunitat de connectar amb l’esport, ha elaborat un complet programa d’activitats per a infants, joves, adults i gent gran.

Pel que fa als infants i joves d’Encamp podran escollir entre activitats aquàtiques (natació, canoa caiac i waterpolo), arts marcials (taekwondo, judo, karate, kung-fu  i defensa personal i Budo Taijutsu), tennis taula, gimnàstica artística i rítmica, esports col•lectius com el futbol, el futbol sala, el rugbi, l’handbol i el vòlei o d’altres esports, com el tir amb arc.

Els infants i joves del Pas de la Casa podran accedir a diferents activitats, com les aquàtiques (natació i waterpolo), arts marcials (judo i karate), tennis taula, esports col·lectius (futbol, rugbi i bàsquet 3x3) i d’altres modalitats esportives com el ioga o l’escalada.

Pel que fa als adults, a Encamp podran triar entre activitats aquàtiques (natació, manteniment aquàtic i canoa caiac), arts marcials (Krav Maga, Kung-Fu, Sanda, judo i defensa personal i Budo Taijutsu), esports col•lectius (handbol, vòlei i bàsquet), o d’altres disciplines, com tennis taula i tir amb arc.

Per finalitzar, la gent gran d’Encamp podrà realitzar diferents activitats aquàtiques.

A més, el Comú d’Encamp també posa a disposició dels ciutadans espais lúdics i educatius adaptats a totes les edats. Així, existeix l’Àrea de Jovent, tant a Encamp com al Pas de la Casa, per a infants entre els 6 i els 11 anys (fins als 12 anys al Pas de la Casa); l’Espai Jove, dirigit a joves amb edats compreses entre els 12 i els 17 anys, i el Punt d’informació Juvenil, per a joves de 18 a 30 anys.

Inscripcions i preus

Les inscripcions ja es poden formalitzar a les recepcions dels centres esportius de la parròquia d’Encamp. Pel que fa a les activitats d’infants i joves, tindran inici el 18 de setembre i s’allargaran fins al 15 de juny del 2018. El preu per una activitat és de 156 euros el curs, sent de 295 euros si es realitzen dues activitats i de 212 euros per a la tercera activitat. Tanmateix, els titulars del Carnet Jove i els socis del Club Piolet podran gaudir d’un 10% de descompte. A més, hi haurà un 20% de descompte per al segon germà.  Els adults i la gent gran començaran les activitats el 2 d’octubre i s’allargaran fins al 16 de juny del 2018. Les activitats dels adults són de 109 euros/trimestre per activitat per als socis i de 133 euros/trimestre per als no socis. Per la gent gran el preu de l’activitat és de 10 euros/trimestre. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT