PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Arcalís serà la tercera cita del Freeride World Tour

El calendari té cinc proves, amb les novetats d’Hakuba i Kicking Horse

Per EL PERIÒDIC

Els participants de la darrera edició esperant a prendre la sortida.
Els participants de la darrera edició esperant a prendre la sortida. | Vallnord
Per quart any consecutiu el Freeride World Tour (FWT) aterra a Vallnord Ordino-Arcalís. Té la data reservada de l’1 al 7 de març i és la prova que es troba just a l’equador del calendari, que està composat per cinc esdeveniments, abastant les seves seus en tres continents.
 
La cita andorrana és ja una habitual del campionat, convertint-se en fixe per l’aposta realitzada des de l’estació andorrana pel fora pista, acollint als millors riders de l’especialitat del panorama mundial. Arcalís repeteix un any més l’experiència d’organitzar l’FWT. Aquest 2017 no només va acollir la que li pertocava, sinó que la cita va ser doble, perquè també va albergar la que s’havia de disputar a Chamonix (França) i que es va va haver de cancel·lar just abans per causes meteorològiques.
 
L’ordinenca és la tercera prova del campionat. Les dues primeres s’estrenen en aquesta edició. El debut de la temporada serà a Japó, a Hakuba, del 20 al 27 de gener. La següent parada també serà del 3 al 9 de febrer a Kicking Horse (Canadà). Després del pas per Arcalís l’FWT es desplaça a Àustria. Del 9 al 15 de març a Fieberbrunn. La gran final, i on es decidiran els diferents títols que hi ha en joc, serà a Suïssa, a l’estació de Verbier del 31 de març al 8 d’abril. Són 45 riders en quatre categories, en masculí i femení en esquí i surf de neu, els que lluitaran per aconseguir el trofeu mundial.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT