PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Una piràmide de 12 metres

El Prat del Roure compta amb un nou espai de jocs per a infants amb i sense mobilitat reduïda

Per EL PERIÒDIC

La nova zona de jocs construïda al Prat del Roure.
La nova zona de jocs construïda al Prat del Roure. | COMÚ ESCALDES-ENGORDANY
El parc infantil del Prat del Roure compta amb noves atraccions i ginys per als menuts i joves. Des d’ahir, els infants d’entre 6 a 14 anys, poden gaudir d’un colorit espai de joc en forma de piràmide de 12 metres d’alçada que compta amb tres tobogans de tub de diferents mides i pendents. 
 
La gran estructura, anomenada Megan i pensada per fer lliscar els infants, s’ha personalitzat de tal manera que recorda la forma del centre termolúdic Caldea, un emblema de la parròquia situat just enfront del parc. Segons el comú escaldenc, de grans estructures com Megan «només n’existeixen set a tot Europa». 
 
D’altra banda els infants, amb i sense mobilitat reduïda, podran divertir-se al nou Parc Integra, format per quatre jocs integradors i accessibles. Les estructures, dissenyades per a nens i nenes amb diferents capacitats, ofereixen la possibilitat de bascular-se, balancejar-se, gronxar-se i descobrir diferents sons, tactes i colors. Així mateix, dues de les atraccions proposades són accessibles amb cadira de rodes. Es tracta, segons el comú, «d’un espai innovador i obert a tothom amb l’objectiu fomentar la relació entre famílies i infants». 
 
Aquesta nova àrea de jocs infantil compta amb les màximes garanties de seguretat. Tot i així els infants només podran fer servir els jocs sota la vigilància d’adults. La inversió total de la zona se situa al voltant dels 70.000 euros, segons informa l’ANA. 
 
En relació al parc, el conseller de Serveis, Manteniment i Urbanisme, Josep Tudel, va explicar ahir durant la inauguració que la corporació ha volgut fer aquesta atracció adaptada perquè era una demanda ciutadana de feia anys. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT