PUBLICITAT

Andorra La Vella

Entre tres i dos anys de presó per robar a l’interior de vehicles

El Tribunal de Corts Condemna a tres homes no residents

Per ESTEFANIA GRACIA

Ciutadans esperant als passadissos de la Batllia.
Ciutadans esperant als passadissos de la Batllia. | TONY LARA
El Tribunal de Corts va condemnar ahir a penes d’entre tres i dos anys de presó a tres homes d’origen ucraïnès i no residents com a responsables d’un delicte major continuat de furt a l’interior de diversos vehicles, amb el condicionant de forçament de portes i finestres i inutilització de sistemes d’alarma a través d’un giny inhibidor de freqüències. Tanmateix, els inculpats hauran de pagar en total més de 5.300 euros a les víctimes dels furts i retornar tots els objectes reclamats que estiguin en la seva possessió. 
 
Els homes, de 51, 37, i 27 anys, van ser detinguts l’agost de l’any passat, i des d’aleshores, han estat en presó preventiva. Des del moment de la sentència, tenen 15 dies per interposar un recurs i les seves penes es veuran reduïdes en funció del temps que han estat empresonats. 
 
Altres casos / D’altra banda, el Tribunal va condemnar ahir un home i una dona a 10 i 12 mesos de presó condicional (respectivament) com a autors d’un delicte major de lesions doloses. Els inculpats es van agredir mútuament i la dona va acabar requerint tractaments mèdics posteriors a l’agressió. Per aquest motiu, l’home l’haurà d’indemnitzar amb 4.505 euros. 

El Tribunal també va condemnar a un any de presó condicional a un home com a culpable d’un delicte major continuar de furt amb abús de confiança. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT