PUBLICITAT

Baiona

Andorra finalitza onzena al Trial de les Nacions

Només Luxemburg i Canadà acaben a la categoria per darrere de l’equip del Principat a Baiona

Per EL PERIÒDIC

Xavi Casas supera una de les zones a Baiona.
Xavi Casas supera una de les zones a Baiona. | Albert Punti
El bo i millor del panorama mundial es trobava a Baiona en el Trial de les Nacions. Andorra va concloure a l’onzena posició a la categoria internacional, la segona.
 
L’equip composat per Xavi Casas, Miquel Font i Quim Arimany va sumar 141 punts de penalització, amb rondes de 65 i 76. Amb aquesta plaça Andorra millora el resultat de la darrera edició. Només va quedar per darrere Luxemburg (176) i Canadà (188). El campió va ser Austràlia amb 16 punts. A continuació es van classificar els Estats Units amb 20 i la República Txeca amb 25.
 
A la localitat gallega també es disputava la categoria world, reservada als millors equips mundials. La màxima favorita, Espanya, va tornar a imposar-se i suma el seu 24è títol a la competició, el catorzè consecutiu. El conjunt format per Toni Bou, Adam Raga i Jaime Busto va concloure amb sis punts. Com és habitual, van demostrar la seva superioritat respecte a la resta i van obtenir una distància molt gran sobre el segon a la classificació. Aquest caixó del podi va ser per a Gran Bretanya, que va concloure amb 42. Japó acabar al tercer lloc amb 46.
PUBLICITAT
PUBLICITAT