PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El MoraBanc no podrà disposar de Burjanadze fins al març

El tractament conservador per a l’osteocondritis no ha funcionat i passarà per quiròfan en uns dies

Per Iván Moure

Burjanadze cridant en un partit de la temporada passada.
Burjanadze cridant en un partit de la temporada passada. | BCA
Notícia horrible quan encara no ha començat a rodar la pilota a la Lliga Endesa: Beqa Burjanadze estarà allunyat de les pistes els propers cinc mesos i, per tant, el MoraBanc Andorra no podrà disposar del georgià almenys fins el març. 
 
L’últim partit del pivot georgià va ser el 30 d’abril a la pista del Bilbao, en la jornada 31. Els metges van decidir sotmetre’l a un tractament conservador, però va passar el maig, juny, juliol, agost, gairebé tot setembre... I res. No ha funcionat. Burjanadze haurà de passar pel quiròfan en els pròxims dies per operar-se de l’osteocondritis del còndil femoral extern del genoll dret que també el va fer ser baixa amb la seva selecció a l’Euro. Segons el traumatòleg de Club, Sergi Francisco, tot anava més o menys bé però veient que incorporant càrregues de treball a la seva recuperació «les molèsties reapareixien» s’ha cregut que la millor solució és que el jugador hagi de començar de zero, sotmetre’s a una intervenció quirúrgica i assegurar-se que en cinc mesos tornarà a vestir-se de curt. 
 
Un gran revés que Peñarroya no pugui disposar d’un jugador que no parava de progressar i que farà que Francesc Solana hagi d’estar pendent del mercat. Perquè amb l’Eurocup, una plantilla d’onze va justa.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT