Vallbanc i Inter empaten però segueixen colíders

UE Santa Coloma i FC Encamp sumen els primers punts del curs

Per JOAN JOSEP BLASCO

Jugada del partit d’ahir entre el Tic Tapa i el Vallbanc.
Jugada del partit d’ahir entre el Tic Tapa i el Vallbanc. | FAF
La part alta de la classificació no varia, amb Vallbanc FC Santa Coloma i Inter Club Escaldes com a colíders. Van empatar els seus respectius partits, però tot i així no perden la seva condició capdavantera.

El clàssic del futbol nacional va acabar igualat (1-1). El conjunt colomenc i el Restaurant Tic Tapa UE Sant Julià finalitzaven empatats. Els de Luís Blanco es van avançar mitjançant Èric al quart d’hora, i Rebés marcava pel Vallbanc també al minut 15, però de la segona part. El matx entre l’Inter i la UE Santa Coloma va finalitzar tal i com havia començat (0-0). Els groc-i-negres aconsegueixen sumar el primer punt de la temporada. Pas endavant important de l’FC Lusitans, que s’imposava a la UE Engordany (1-3). Al 27 Gomes posava per davant al Lusitans, que marxava al descans amb aquesta mínima diferència. Al minut cinc de la represa Beja ampliava distàncies i Bruninho al 81 les reduïa. Amb l’Engordany buscant l’empat, Luanda al 88 sentenciava.

El Penya Encarnada d’Andorra es queda com a cuer en solitari de la Primera Divisió i l’únic que encara no suma cap punt. Va ser golejat per l’FC Encamp (6-0), que fins ara tampoc s’havia estrenat. Matos obria el marcador al 23. A la segona part els encampadans van saber ampliar el resultat. Al 57 Prat feia els segon i només 3 minuts després Martins el tercer. Matos tornava a marcar al 68 i Fernandes ho feia al 82. A continuació el Penya Encarnada es trobava amb un jugador menys per l’expulsió per doble targeta groga de Parra. Ja al temps de descompte Marinho tancava el marcador.

El Vallbanc i l’Inter lideren la classificació amb 7 punts. El Lusitans en té sis, el Tic Tapa cinc, l’Engordany quatre, l’Encamp tres, la UE Santa Coloma un i pel Penya Encarnada zero.